Verwijspraktijk voor Parodontologie en Implantologie

Ons jong en enthousiast team, bestaande uit getalenteerde professionals, deelt een breed scala aan ervaringen. Hierdoor hebben we een rijke en diverse achtergrond in de parodontologie & orale implantologie.

Frederik De Paepe

● Master of Science in Dentistry, Tandheelkunde: Univeristeit Gent
● Master of Advanced Dentistry, Periodontics: Universiteit Gent
● Internships : UZ Gent - UZ Brussel
● Certificaten: Cone beam CT voor dentomaxillofaciale diagnostiek
● International courses:
- Digitale implantologie
- Bot & weefsel regeneratie
- Parodontale plastische chirurgie

Frederik is opgegroeid aan de zee meer specifiek te Oostduinkerke. De universitaire opleidingen Tandheelkunde (5 jaar) & nadien specialisatie Parodontologie & Orale implantologie (3 jaar) werden gevolgd in Gent. Na de studies woonde hij nog een aantal jaar in Oost-Vlaanderen en werkte in verspreid gelokaliseerde privé-praktijken te Oostende, Sint-Niklaas, Kortrijk, Oostkamp, Roeselare & Merelbeke. Maar de terugkeer naar de roots was onvermijdelijk. Zo is hij opnieuw voor privé & professioneel leven aan het zeetje beland.

Johan Ackhurst

● B. Ch.D Tandheelkunde UWC. Zuid Afrika
● Master of Advanced Dentistry, Periodontics Universiteit Gent
● PDD Oral Surgery
● Certificaten: Cone Beam CT voor dentomaxillofaciale diagnostiek
● Instructor bij Beiers IFZI academy voor implantologie
● Master clinical trainer voor dynamic navigation

Johan heeft een specifieke interesse in orale rehabilitatie en daarom heeft hij het diploma orale en dento-alveolaire chirurgie gecombineerd met een stage prothetiek in Zuid-Afrika. Nadien is hij verhuisd naar België en gestart met het master programma parodontologie en orale implantologie aan de Universiteit Gent.

Isabelle Hoogmartens

Isabelle is gespecialiseerd in Nek & Kaakgewrichtsklachten ( TMJ). U kunt bij haar terecht voor kaakpijn, functioneel beperkte mondopening-en sluiting en klikkend kaakgewricht. Daarnaast behandelt Isabelle ook de uitstralende pijn vanuit de kaakspieren die zich kan uiten als : tandpijn, hoofdpijn, oorpijn of oorsuizingen. Deze klachten kunnen ontstaan door trauma, overbelasting van kauw-en nekspieren, tandenknarsen, nagelbijten, kaakchirurgie, belastende werkhouding of stress. Zowel een arts als tandarts kan deze TMJ therapie voorschrijven.

Chayenne De Knaep

Chayenne studeerde in 2018 af als Medisch Secretaresse, maar door de gezonde interesse in de tandheelkunde startte ze nadien met een opleiding als Tandartsassistente. In 2019 studeerde ze af en startte ze haar loopbaan in een groepspraktijk. Hierdoor heeft ze een brede kennis over verschillende specialisaties in de tandheelkunde. Het laatste anderhalf jaar assisteerde ze bij Implantologie en chirurgie. Dit draaide dan ook uit tot haar favoriete specialisatie.